Kapat

Beşir Derneği Mart Ayı Faaliyetleri

Beşir Derneği olarak Mart ayı boyunca farklı dilden, farklı ırktan ve farklı coğrafyalardan binlerce ihtiyaç sahibi kimse için sürdürdüğümüz çalışmalarımızla yüzbinlerce kimsenin gülmesine vesile olduk. Götürdüğümüz destek ve yardım çalışmaları ile bir ayı daha dolu dolu bir şekilde geçirmeyi başardık.

Beşir Derneği Mart ayı boyunca hem yurdumuzda hem de yurtdışında bulunan ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirdiği faaliyetlerle yüzbinlerce gönülde yer etmeyi başardı.

Beşir Derneği olarak Mart ayı boyunca farklı dilden, farklı ırktan ve farklı coğrafyalardan binlerce ihtiyaç sahibi kimse için sürdürdüğümüz çalışmalarımızla yüzbinlerce kimsenin gülmesine vesile olduk. Götürdüğümüz destek ve yardım çalışmaları ile bir ayı daha dolu dolu bir şekilde geçirmeyi başardık.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Günlük Gıda Yardımı

Beşir Derneği olarak Mart ayında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizde toplamda 737.835 adet pita tipi ekmek üretimi yaparak bu ekmeklerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Günlük ekmek üretimimiz dışında aşevlerimizde ise toplamda 81 bin tabldot sıcak yemek üretimi yaptık. Tüm bu ekmek ve sıcak yemek üretimlerimiz başta Suriye ve Arakan’da olmak üzere gönül coğrafyamızda muhtaç durumda kalmış kimselere ulaştırıldı.

Yurtdışı Temel İnsani İhtiyaç Yardımı

Beşir Derneği olarak yurtdışındaki mazlum ve mağdur kimselere de destekçilerimiz sayesinde ulaşmayı başardık. Beşir Derneği sadece Mart ayında yurtdışında bulunan toplamda 20.780 kişinin temel insani ihtiyacını karşıladı. Aralarında gıda, giyim, temizlik ve yakacak gibi temel insani ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu binlerce ürün Mart ayında ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerinin karşılamasına ve böylece yüzlerinin gülmesine vesile oldu.

Beşir Destek Kart ile Nitelikli Yardımlarımız Ulaştı

Beşir Derneği olarak yurt içindeki ihtiyaç sahibi ailelerin daha nitelikli alışveriş yapabilmelerine olanak sağlamak adına sunduğumuz Beşir Destek Kart ile toplamda 21.165 kişi gönüllerine göre alışverişlerini yaparak ihtiyaçlarını karşılamış oldular. Beşir Destek Kartı sayesinde kolaylıkla ve diledikleri gibi gereksinimlerini karşılayan ailelerin bir ayı daha Beşir Derneği sayesinde mutlu ve huzurlu bir şekilde geçti.

67 Yeni Su Kuyusu

Beşir Derneği su kuyusu bağışı ve çalışmaları ile de gönül coğrafyamızın çorak ve kurak bölgelerinde temiz ve içilebilir suya hasret kalmış kimselere su kuyusu götürmeye her zaman olduğu gibi Mart ayında da devam etti. Beşir Derneği sadece Mart ayında toplamda 67 yeni su kuyusu açılışı yaptı. Beşir Derneği’nin Mart ayında insanların istifadesine sunduğu bu 67 su kuyusundan toplamda 36.903 kişi faydalanmaya başladı.

Berat ve Miraç Kandili’nde 100.058 İkramlık

Bu sene Mart ayında beraber kutladığımız Berat ve Miraç Kandili boyunca Beşir Derneğimiz yurdumuzun dört bir köşesinde gerçekleştirdiği eş zamanlı faaliyetlerde toplamda 100.058 kandil simiti ikramında bulundu. Beşir Derneği olarak Kandil günlerinin önemine binaen sağladığımız bu çalışmalar ile Berat ve Miraç Kandili günlerimiz doya doya geçmiş oldu.

Online Bağış ile Siz de Katkı Sunun

Beşir Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışında sürdürdüğü tüm bu çalışmalara yapacağınız destekler ile sizler de katkı sunabilir, bu sayede bizler ile gönül coğrafyamızın her bir köşesindeki mahzun ve mağdur kimselerin dertlerine derman olabilirsiniz. Beşir Derneği’nin tüm bu ve diğer çalışmalarına destek için Beşir Derneği web sitemizde bulunan online bağış bölümünden dilediğiniz konuda ve dilediğiniz miktarda bağışlarınızı bizlere ulaştırabilirsiniz.